VISGILDE AMERSFOORT

VISGILDE AMERSFOORT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visgilde Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 19:21 Ze waren 20later
12 mei 2022 om 20:45 Niet sliim om tegen sluitertijd te bestellen denk ik. 500 gram kibbeling waarvan 400 gram droog en taai. Het was een soort van bij elkaar geschrapte restjes. Sommige waren zo droog en hard dat de vulling een dun streepje was. Wat een bagger. Leo
10 mei 2022 om 16:22 Ik had om 13:26 mijn bestelling geplaatst voor 14:15 (de eerste optie) ik kreeg het eten echter pas rond 10 over half 3. Het eten smaakte goed maar de aflevering was slecht. Ik kreeg ook geen bericht van dat het later zou worden. Erg jammer
1 mei 2022 om 21:07 Het was netjes op tijd bezorgd
1 mei 2022 om 15:32 Had om 1245 uur besteld voor 1330 uur. Eten kwam pas om 1430 uur. Maar de kibbeling en lekkerbekjes waren wel heerlijk
23 apr 2022 om 19:24 Was weer erg lekker
21 apr 2022 om 19:26 Het was erg lekker
10 apr 2022 om 16:38 Ik heb wel eens betere kibbelingen gegeten, maar tja, het gemak van ze op zondag thuisbezorgd krijgen won ditmaal...
8 apr 2022 om 22:47 Top eten en top service!
5 apr 2022 om 22:43 Eten is in de smaak gevallen. De bezorging was snel. Spontane bezorger.
1 apr 2022 om 16:42 Hele lekkere vis
23 mrt 2022 om 19:06 Was heerlijk en warm. Wat ben ik blij dat jullie nu ook bezorgen